Nintendo Switch : Den nye favoritten

Du husker kanskje GameBoy? Siden GameBoy og PS3 har det kommet en del nye modeller som tilbyr håndholdt digitale spill. Nintendo DS var svært populær i mange år og kunne holde både barn og ungdom opptatt i timevis. Den nye Nintendo Switch er den seneste og kuleste modellen. Her kan du finne spill, funksjoner og tilbehør som gjør at Nintendo Switch tilbud blir for godt til å ikke godta.

Nintendo Switch tilbud foregår støtt og stadig ettersom Nintendo er flink til å alltid oppdatere spill og funksjoner. Det gjør at eldre spill og tilbehør fort havner på tilbud. Det er likevel sjelden kjempedyrt med hverken spill eller tilbehør, men det er jo fremdeles deilig med et Nintendo Switch tilbud. I denne artikkelen skal vi gå igjennom noen spill og tilbehør slik at du kan sjekke om det er noe for deg.

Hva er ditt favorittspill?

Super Mario har jo lenge vært en favoritt. Nintendo Switch tilbud inneholder også Super Mario i en haug av forskjellige varianter. Super Mario forsvinner nok ikke med det første, men vi kan love at spillene har blitt ganske mye kulere nå enn det de var på PS3 for 15 år siden. Just Dance har også slått an i hele verden. Her får barn og unge muligheten til å lære seg morsomme danser og triks ved å følge det figurene gjør. Dermed kan barna få inn litt fysisk aktivitet og god musikk samtidig som de koser seg med å spille. Det er det vi kaller et godt Nintendo Switch tilbud.

Når det kommer til tilbehør, er det også masse kult å velge mellom. Det finnes en haug av forskjellige høretelefoner og headset slik at barna kan ha på lyd uten å irritere noen rundt seg. Disse er av god kvalitet og varer lenge. De kan også fås med mikrofon om det skulle være ønskelig. Konsollen kan du få i masse forskjellige farger og hvis du noen gang har hatt en Nintendo DS, så vil du kjenne igjen designet. Velg fargen som best passer for deg og kast deg ut på et spennende eventyr i spillverdenen.